Äkta Löshår

Äkta hårförlängningar – få långt hår med extensions från Avezu

Vill du ha längre och fylligare hår? Då är Avezus stora utbud av hårförlängningar definitivt något för dig. På Avezu lägger vi stor vikt vid hög kvalitet och därför använder vi äkta nepalesiska hårförlängningar. Håret är därför inte bara mjukt och smidigt att arbeta med utan vi kan även matcha det i exakt rätt nyans, så att det passar just ditt hår.

 

1-48 of 114
Nail hair äkta Löshår 20 slingo 1 Gram - 4# Chocolade brown
Nail hair äkta Löshår 20 slingo 1 Gram - 1# Black
Nail hair äkta Löshår 20 slingo 1 Gram - Silver#
Hårträns 60 gram per förpackning - Välg färg
Träns nålar Löshår - 3 enheter
Nail hair äkta Löshår 20 slingo 1 Gram - Välj färg
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - Välj färg
SPAR25%
Hårträns, 2 hela håret - 240 gram hår. Längd 55 cm + 1 Fri Avezu Hårvårdsserie löshår
SPAR20%
Hårträns, 2 hela håret - 240 gram hår. Längd 60 cm + 1 Fri Avezu Hårvårdsserie löshår
Stick hair äkta Löshår 20 slingo 1 Gram - Välj färg
Startpaket för hårförlängningar - Easy weft extensions - 120 gram hår
Startpaket för hårförlängningar - Flettemetoden - 120 gram hår
Startpaket för hårförlängningar - Nail hair
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - 2# Brown
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - 1# Black
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - 60# Divine light
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - 1B# Dark brown
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - 8# Light brown
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - 6# Medium brown
Tejp äkta Löshår - 60 gram per. Paket - 613#
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 1B# Dark brown
Nail hair äkta Löshår 20 slingo 1 Gram - 2# Brown
Nail hair äkta Löshår 20 slingo 1 Gram - 6# Medium brown
1-48 of 114

Köp löshår i hög kvalitet av 100 % äkta hår

Hos oss kan du vara säker på att du får löshår av absolut högsta kvalitet eftersom vi använder 100 % äkta Remy-hår. Det gör att håret är 100 % äkta och att det är vänt åt samma håll. Våra löshår kommer från Nepal där hårets höga mineralinnehåll gör det särskilt lämpligt att använda i extensions. Hos Avezu får du därför löshår av absolut högsta kvalitet. 

Hos Avezu hittar du enkelt löshår som passar dina önskemål och behov eftersom vi har ett stort utbud av extensions i en mängd olika färger. Det gör att du enkelt kan hitta ett löshår så matchar ditt eget hår. 

Hos Avezu kan du välja mellan 

·       Hot fusion/nail hair 
·       Cold fusion/stick hair
·       Clip on 
·       Tejp löshår/skin weft
·       Hårträns

Vi har hårförlängningar i kvaliteterna 5A+ och 6A+. 

Vår LYXIGA DOUBLE DRAWN-KVALITET är certifierad i kvaliteten 6A+ vilket gör att du får en mycket tjockare bas än med vanliga extensions. Med lyxiga double drawn-hårförlängningar är 98 % av hårstråna lika långa, så att håret blir lika fylligt från rot till topp.

Våra hårförlängningar har en lång livslängd om du vårdar dem ordentligt. Kom ihåg att hårförlängningar inte får näring från rötterna och därför behövs rätt hårvårdsprodukter för att hålla dem fina, mjuka och glansiga.

Våra hårförlängningar finns i många längder, men den mest populära hårlängden för förlängning är 50 cm.


Äkta löshår som ger bra volym 

Om du vill ha extra volym i ditt hår erbjuder Avezu både nail hair extensions, stick hair extensions och hårträns som body wave. Body wave innebär att håret har lätta vågor som ger ett tjockt och fylligt hår. Har du kort hår kan du med fördel välja antingen tejp löshår eller löshår som sätts på med flätningsmetoden eftersom de är lätta att gömma i ett kort hår. Båda metoderna är därför utmärkta för att ge extra volym till kort hår. 


Lång och fyllig hästsvans

Vill du ge hästsvansen mer volym eller längd kan du även välja vårt clip on löshår eller det populära clip on löshåret med volym i ett stycke. Väljer du våra släta hårförlängningar får du även extra fyllighet och volym, eftersom de faller naturligt redan efter första tvätten tack vare hårets höga kvalitet.


Avezu är Skandinaviens största leverantör av äkta hårförlängningar.

Hos Avezu hittar du alla metoder inom hårförlängning. Vi är proffs inom allt från hårträns och micro bond-förlängingar till bridle hair, mikroringar, tejp löshår, clip in löshår, nail hair extensions och stick hair extensions. Alla fästmetoder finns i ett stort urval av längder, strukturer och färger. 

Vi är ledande inom de senaste trenderna inom hårförlängningar och äkta löshår eftersom vi följer vad som händer inom branschen och utvecklingen av löshår i allmänhet. Avezu är därför alltid först med de senaste metoderna inom löshår och hårförlängning. 


Saknar du professionell rådgivning och vägledning om hårförlängning?

Möjligheterna är många, så titta igenom vårt utbud av olika typer av löshår och hitta den lösning som passar dig. Då kan du få precis det hår du alltid velat ha.

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha vägledning om vad som är rätt val för just dig. Du kan ringa oss på tel. +45 75 191 891 eller skriva till info@avezu.se. Du kan även ställa frågor via vårt chattsystem här i shoppen.