Tape extensions

Stort utbud av tape extensions hos Avezu

Hos Avezu erbjuder vi ett brett utbud av tape extensions i många olika färger. Oavsett om du vill ha en enhetlig färg eller hår med mycket spel och reflektioner så hittar du en perfekt matchning till ditt eget hår hos Avezu.

30 artiklar
Träns nålar Löshår - 3 enheter
Hårträns 60 gram per förpackning - Välg färg
SPAR25%
Hårträns, 2 hela håret - 240 gram hår. Längd 55 cm + 1 Fri Avezu Hårvårdsserie löshår
SPAR20%
Hårträns, 2 hela håret - 240 gram hår. Längd 60 cm + 1 Fri Avezu Hårvårdsserie löshår
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 1B# Dark brown
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 60# Divine light
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 8# Light brown
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 4#
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 6# Medium brown
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 2# Brown
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 1# Black
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 613#
Hårträns äkta Löshår 60 gram per förpackning - 60A# Platin blond
30 artiklar

Tape extensions i hög kvalitet hos Avezu

När du köper tape extensions från Avezu får du hår av mycket hög kvalitet som du kan ha glädje av under mycket lång tid. Med tape extensions får du ett fäste som ligger väldigt plant mot huvudet och som är lätt att dölja. Metoden är därför idealisk för dig med tunt eller fint hår.

Du kan alltid återanvända dina skin weft-förlängningar genom att köpa extra tejp som du sätter på tränsarna. På så sätt kan du göra en ny isättning.
Du hittar våra fina erbjudande på hårförlängningar här.


Förläng livslängden på ditt löshår med hjälp av Avezus hårvårdsserie

Kom ihåg att vårda dina hårförlängningar med bra hårprodukter. På ett sätt förlänger du hårets livslängd avsevärt. På Avezu rekommenderar vi vår specialutvecklade hårvårdsserie för löshår. Hårvårdsserien ser till att dina hårförlängningar får optimal vård och näring från de fuktgivande ingredienserna.


Tape extension

Tape extensions från Avezu kallas även för skin weft och är idealiskt för dig som har tunt och/eller kort hår. Våra tape extension är ett snabbt och enkelt sätt att tillsätta extra volym och längd till ditt hår, så att du får den look du vill ha. Tejp löshår är lätta att dölja eftersom silikonkanten är supertunn, så metoden passar därför alla typer av hår. Om du har tunt eller fint hår kan du ha särskild nytta av den här metoden. 


Få en naturlig look med tape hår

Det är inte bara viktigt att ditt löshår i stick style ger fyllighet och längd. Det är också viktigt att du uppnår ett naturligt resultat. Därför har silikonkanten på våra tejp löshår rundade kanter så att inte hörnen sticker ut mellan håret. Tape hår är därför en riktigt bra lösning för dig som har tunt och kort hår, men som vill ha en fylligare look. 


Vad är tape extension?

Tape extension är en nyare metod som har varit på gång de senaste åren. Tejp löshårstränsen är 4 cm breda med supertunna silikonbitar med rundade hörn som anpassar sig till den specifika huvudformen. Tapeförlängning är förmodligen den mest osynliga förlängningsmetoden på marknaden eftersom förlängningsbitarna är väldigt platta och tunna och därför ligger väldigt nära huvudet.

Tape löshåret sätts på genom att två förlängningsstycken läggs ihop i en sandwhich runt ditt eget hår. På så sätt hålls tejpstyckena på plats genom att de klistras mot varandra och hålls stadigt runt håret. Bitarna appliceras i rader och därför ger metoden en bra möjlighet att applicera mycket hår och har en otroligt bra täckning, vilket gör att håret smälter in bra med det naturliga håret. 


Hur länge håller Tapeförlängning?

Tapeförlängning kan sitta i ca 8 veckor, beroende på hur snabbt ditt eget hår växer och hur mycket det brukar trassla sig. Om det finns tecken på att det hår som växt ut börjar trassla sig mycket rekommenderar vi att du tar ut dina extensions och flyttar upp dem lite oftare.


Hårvårdsserie som förlänger tape extensions livslängd.

Beroende på hur väl du vårdar ditt hår rekommenderar vi att du använder vår specialutvecklade hårvårdsserie för hårförlängningar. Om du vårdar ditt tejp löshår på bästa sätt kan tränsarna återanvändas flera gånger. Du bör noggrant rengöra silikontränsarna från tejp och limrester innan du sätter på ny tejp. Vi rekommenderar att du tvättar håret några gånger innan du sätter tillbaka dina tejpförlängningar, så att all remover-vätska är helt borta.


Hur tar jag bort tape löshår?

Ta ur tape extensions löshåret genom att lösa upp tejpen med Avezu remover-vätska. Spraya eventuellt remover mellan tränsarna och använd försiktigt en spetsig kam för att separera tränsarna.

Det går att ta ur hårförlängningar med tejp själv med hjälp av vår Avezu-remover borttagningsvätska utan att det skadar ditt eget hår.


Hur förbereder jag mitt hår innan jag sätter i löshår med tape?

Innan du sätter i löshår med tape rekommenderar vi att du använder vårt Avezu-schampo som rengör håret. Använd inte balsam eller hårinpackning innan du sätter i tejp löshåret eftersom det är mycket viktigt att håret är helt rent vid isättningen, annars riskerar du att hårtränset glider ur. Använd aldrig balsam eller hårinpackning i hårbotten eller nära isättningspunkterna. Du kan med fördel tunna ut dina toppar och klippa håret i etapper för en mer naturlig look. Det gör att dina extensions smälter in bättre i ditt eget hår.


Varför välja tape extensions?

Metoden med löshår med tape är både enkel att dölja, skonsam och mycket hållbar. Tape extensions täcker väldigt bra och lämpar sig särskilt bra för mycket fint eller mycket ljust hår.


Behöver du hjälp eller har du frågor om tape hårförlängning?

Vi står alltid redo med professionella råd och vägledning om vilken typ av löshår som passar ditt hår och dina önskemål bäst. 

Du är välkommen att kontakta oss på tel. +45 75 191 891 eller skriva till info@avezu.se.