Betala senare med Klarna. Läs mer

Avezu löshår – Kändisar från TV använder Avezu hårförlängningar

Avezu Hårförlängningar i tidningen

På Avezu har vi många tv-stjärnor, reality-tävlande och välkända bloggare som använder våra hårprodukter och extensions.
Därför har även Avezus hårprodukter blivit så populära i Danmark, Norge och Sverige.

Genom tiden har vi använt en hel del vackra kända tjejer som har deltagit i allt från dokusåpor till bloggare och andra kända ansikten.
Paradise hotel, de unga mammorna, på middag och divor i djungeln är bara några av de program som vi har varit representerade i.
Utöver de välkända ansikten som vi alla känner till har vi även använt tjejer som står för olika Miss Denmark och Miss World och andra skönhetstävlingar.

Skaffa hår som de berömda och välj Avezu löshår

Vi har sponsrat tjejer med allt från hårförlängning till hårprodukter så att de kan visa upp de bästa sidorna av sig själva.
– vi har en av marknadens bästa och högsta standarder inom hårförlängning. Därför kan du också vara säker på att du får en bra upplevelse hos oss varje gång du handlar hos Avezu.

Vi är väldigt måna om hög kundservice och gör allt vi kan för att leva upp till våra höga krav på det området.

Vi är kända för vår snabba leverans, vilket är dag-till-dag leverans vid beställning före kl 15 måndag till torsdag, och fredag ​​före kl 13. Det är också alltid möjligt för dig att besöka vårt showroom i Esbjerg för att se vårt stora utbud.
Många kunder gör resan till vårt huvudkontor för att få hem varorna direkt, eller för att inspireras av de många varor vi har i hyllorna.

Som en av de enda på marknaden har vi hela 21 dagars returrätt om produkterna returneras i original och obruten förpackning inom tidsfristen.

Om du är osäker på en produkt på vår hemsida kan du alltid ringa oss och få svar på dina frågor.
Vårt team av professionella Avezu-rådgivare är alltid redo att ge råd och vägleda dig i alla vorew appliceringsmetoder, hårvårdsprodukter, hårförlängningar, elektriska artiklar eller våra professionella frisörartiklar.

Under loppet av 6 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet inom hårförlängningsbranschen, vilket gör oss till några av de starkaste aktörerna på marknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *