Avezu Löshår hårinpackning - Repair Mask 125 ml

226,00 SEK

I lager

  • Fri standardfrakt vid köp över 1000 kr
  • Standartfrakt 1-3 vardagar

Avezu Hair extensions Hårmask - Hårbehandling 125 ml - Närande och återfuktande hårbehandling

Avezu hair extensions hårbehandling ger en djup och återfuktande behandling för extensions, såväl som torrt och skadat hår.

Vår bästa hårvårdsprodukt för hårförlängningar hittills är tillbaka, och den ser ut precis som när vi introducerade den förr i tiden. Mer kontroll och mer av tekniken som ger de bästa förutsättningarna för vackert hår under lång tid. Flaskan är, precis som när vi introducerade den, färgneutral och därmed mindre förorenande när den inte längre ska användas.
Efter långvarig efterfrågan från våra kunder och frisörer/applikatorer på våra Hair extensions hårvårdsprodukter har vi valt att ta tillbaka det.


De absolut bästa hårprodukterna för dina löshår. Vårdar hår och hårförlängningar utan överkonditionering. Och gör det lättare att reda ut.

Avezus hårbehandling är speciellt framtagen för hårförlängning.

Hårbehandlingen penetrerar och ger en djup effekt och tillför fukt till håret från insidan. Den kommer inte ligga som en hinna på utsidan av håret utan reparera i hårets inre lager.

Härlig mild och neutral doft.
Fri från sulfater och parabener.
Gör håret mjukt och läckert under längsta möjliga tid..
Avezus hårkur ger mycket fukt.
Avezu hårbehandling gör inte håret fett.
Återfuktande vård av ditt hår och hårförlängningar.
Lättare att styla.
Mjuka upp håret och återställ hårets hälsa från insidan.
Bra för alla hårtyper


För optimal hållbarhet rekommenderar vi att du använder Avezus hela specialutvecklade hårförlängningsserie gjord med de bästa och vårdande ingredienserna.


Garantialternativ hos Avezu

Genom att använda vår kompletta Hair extensions hårvårdsserie får du 2 månaders garanti på håret, samt optimal vård av ditt hår, då det är just en serie och produkterna därför kompletterar varandra otroligt bra. Genom att använda vårt hårvårdsset uppnår du rätt vård av ditt hår och dina förlängningar, så att ditt hår framstår som mjukt, friskt och gott så länge som möjligt.


Lämplig för alla typer av hårförlängningar:

Nail hair, stick hair, Tape extensions och hårträns för flätmetoden. Det är viktigt att ditt hår får rätt hårvård så att du får ut så mycket som möjligt av dina nya extensions.


OBS: Alla Avezus specialutvecklade hårprodukter är långsamma att använda

Avezu hårbehandlingsinnehåll:
125 ml

Användningsinstruktioner:
Fördela i handdukstorkat hår efter tvätt. Fördela över längderna och låt verka i 3-10 minuter. Avsluta med balsam.

Tvätta först håret med Avezu hårförlängningsschampo. Applicera hårkuren i fuktigt hår och låt Avezu-behandlingen ligga i håret i 15-30 minuter och skölj med ljummet vatten. Håll ett avstånd på 5-10 cm från fästpunkterna. Du kan kamma igenom håret medan behandlingen pågår. Skölj sedan med ljummet vatten.
Det är viktigt att ta hand om dina hårförlängningar, och för att uppnå optimal hållbarhet rekommenderar vi att kombinera balsam med resten av vårt hårvårdssortiment, som också är utvecklat specifikt för hårförlängning.


Hitta hårvårdsserien för dina löshår här!

Genom att använda vår hårkur får du ett mjukt, friskt och glänsande hår, om du kombinerar användningen av vår hårkur med våra andra hårprodukter kommer du att uppnå ännu bättre resultat.


Har du torrt och skadat hår och vill ha en hårkur för att råda bot på detta?

Då har du kommit rätt. Här på Avezu utvecklar vi hårprodukter speciellt för torrt och skadat hår.
Vår Avezu extensions deep hydration treatment är en hårkur som innehåller allt det goda och vårdande som gör att du får ett välnärt och läckert hår. Denna behandling ger ditt hår en djuprengöring och fukt inifrån. Hårkuren hjälper till att mjuka upp ditt hår och återställa hårets hälsa från insidan.
Hårkuren är speciellt utvecklad för extensions av olika slag, men dessutom tillför hårkuren en djup och återfuktande behandling till skadat hår. För att du ska uppnå det optimala resultatet när du använder vår hårkur rekommenderar vi att du använder den 2 gånger i veckan. Låt behandlingen sitta i 5-10 minuter och skölj sedan med ljummet vatten.
Genom att använda vår hårkur får du ett mjukt, friskt och glänsande hår, om du kombinerar användningen av vår hårkur med våra andra hårprodukter kommer du att uppnå ännu bättre resultat. Surfa runt på sidan och hitta den optimala vården för ditt hår.

Ingredienser:
Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylminium Metho, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Ricinus Coomunis, Buxus Chinensis, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Parfum, Paraffinum Liquidum, Polyquarternium-32, Citric Acid, Caramel, Aloe Barbadensis.

Om du har några frågor om vår hårbehandling, eller andra av våra produkter, är du välkommen att kontakta oss via mail på info@avezu.se eller via kontaktformuläret du hittar längst ner på sidan. Vi kan även kontaktas via telefon (+45) 7519 1891.

Brand: Avezu
Varenummer: HP-0014

* Kundservice och rådgivning på (+46) 7519 1891

* Snabb leverans: 1-4 arbetsdagar

* Pålitlig frakt med PostNord & GLS

* Fri frakt på inköp ovan 989, 25 SEK, annars 49 sek

* Din returförfrågan måste ske inom 21 dagar från mottagandet av din beställning

* Äkta hårförlängning av hög kvalitet från Avezu.se