Bli återförsäljare av våra hårförlängningar

Ansök om att bli en Avezu-återförsäljare – Använd kvalitetshårförlängningar i din salong

Bli en Avezu-återförsäljare och köp löshår av hög kvalitet till bra priser

Är du frisör eller extensionist? Och vill du erbjuda dina kunder kvalitetshårförlängning till bra priser? Då har du kommit rätt.
Avezu är en av Danmarks största leverantörer inom Hårförlängning och erbjuder 100% äkta hårförlängning i bästa kvalitet. Vi förhandlar alla appliceringsmetoder inom hårförlängning, och har ett stort urval av färger.

Jag letar efter läckra hårförlängningar till min extensionssalong

På Avezu bryr vi oss mycket om hårkvaliteten, våra löshår är på topp, då det är viktigt för oss att våra kunder eller dina kunder är glada och nöjda och springer runt med vackert och naturligt hår.

Jag vill erbjuda mina kunder de bästa hårförlängningarna

Vi levererar hårförlängningar till många av de stora förlängningssalongerna och frisörsalongerna runt om i Danmark som erbjuder hårförlängning.
Vi garanterar snabb leverans av kvalitetshårförlängningar

Hårvård för hårförlängningar

Vi rekommenderar att du som Avezu-återförsäljare rekommenderar till dina kunder i salongen vår Avezu-hårvårdsserie, som är speciellt framtagen för hårförlängning, så att du som frisör eller extensionist vet att dina kunder ger sina hårförlängningar rätt. hårvård och utan övervård av sitt nya vackra hår, och då omfattas dina kunder av vår garanti som är upp till 2 månader.

Få bra rabatter och förmåner genom att vara återförsäljare av våra Hårförlängningar

På Avezu.dk erbjuder vi bra rabatter på våra redan låga priser till våra Avezu frisörer & återförsäljare av våra löshår. Vi är leverantör & återförsäljare till många av de stora förlängningssalongerna och frisörerna i hela Danmark.

Saknar du kvalitetshårförlängningar att erbjuda dina kunder i din salong?


Bli en Avezu-återförsäljare omedelbart

Ansök idag och börja öka försäljningen i din salong som Avezu-återförsäljare. Du ansöker om att bli återförsäljare genom att kontakta oss genom kontaktformuläret på denna sida, eller via mail info@avezu.se. Vi kommer att sträva efter att återkomma till dig inom 24 timmar.