Färgkarta för hårförlängning

Färgkarta för löshår – Hitta din rätta färg med vårt färgkarta för löshår

Hårförlängningar finns i en mängd vackra och naturliga färger. Hos avezu kan du få fullfärgsförlängningar, ombre, dip dye och våra vackra hårförlängningar med reflexer som kammas in för en mer naturlig look.

På Avezu säljer vi hårförlängningar i alla ledande färger och är alltid öppna för alla önskemål. Om du har en specifik förfrågan eller vill ha professionella råd och vägledning om färger, längder, strukturer och hårförlängningsmetoder kan du kontakta vår kunniga kundtjänstpersonal via telefon, mail eller på vår onlinechatt på denna sida.

Stort urval av hårfärger för dina löshår

Nedan ser du på vårt färgkort färgerna vi har i vår butik – Färgerna finns i nail hair, Tape extensions, clip on löshår, volym clip on extensions onepieces, stick hair och träns för flätmetoden och microrings extensions.
Vi försöker visa alla färgprover på vårt färgkort så naturligt och sanningsenligt som möjligt, så att du får de bästa förutsättningarna för att beställa löshår som matchar färgen perfekt.

Om du vill ha löshårprover som du fysiskt kan känna och hålla upp till ditt eget hår har Avezu tagit fram en färgring med vårt löshårsfärgval i en praktisk hopfällbar väska som gör det enkelt för dig att ta ut färgproverna när beställa hårförlängningar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@avezu.se om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja färg på dina nya tillägg.