Hårförlängningar – Före och efter bilder Avezu löshår

Här hittar du Avezus färgkarta. Här kan du se alla de färger som vi har på vårt löshår.

Få vackert och långt hår med löshår från Avezu. Alla förtjänar vackert hår!

Drömmer du om långt hår? Vi har extensionister i löshår.
Här hittar du löshår före och efter bilder.

Förlängningar i kort hår före och efter – Se förvandlingen!

Drömmer du själv om fylligare, längre eller starkare hår? I så fall har du kommit till rätt ställe. På Avezu hjälper vi dig att uppnå just detta med hjälp av riktiga löshår av bra kvalitet och i rätt nyanser.
Vi vill att du ska få den absolut bästa kvaliteten och ett naturligt resultat, därför använder vi endast äkta nepalesiska löshår. Se bilderna på förlängningar i kort hår före och efter på denna sida och inspireras till att kanske få förlängningar gjort själv.

Få håret precis som du vill ha det med vackra förlängningar

Hårförlängningar är lysande för att skapa mer fyllighet och längd i håret, vilket våra bilder på förlängningar i kort hår före och efter är fantastiska exempel. På Avezu är vi specialister på extensions, därför hittar du en mängd löshår som kan sätta pricken över i:et på din look och lyfta den till nya höjder.

Tillägg har varit populärt i många år, men efterfrågan har ökat dramatiskt de senaste åren, och lyckligtvis för det. De är helt enkelt den säkra räddningen om du till exempel har tunt, slitet eller kort hår; eller helt enkelt vill ha ännu mer fyllighet.

Ändå finns det fortfarande osäkerheter och tvivel om hur resultatet kommer att bli, och för vissa är hårförlängningar till och med fortfarande förknippade med tydliga övergångar i håret och dåliga nyansmatchningar, vilket helt enkelt är olyckligt. Av den anledningen vill vi på Avezu skapa mer transparens kring applicering och resultat av våra hårförlängningar i kort och långt hår. Därför hittar du bland annat resultat av våra förlängningar i kort hår före och efter, så att du förhoppningsvis kan få bort dina bekymmer.

Vackert och fylligt hår? Se de fina resultaten med förlängningar i kort hår före och efter här

Extensions handlar om mycket mer än att skapa fyllighet och längd. Genom att använda extensions kan du ge ditt hår en ordentlig boost av välbefinnande. Ditt hår kommer automatiskt att se friskare och mer välvårdat ut; precis som när man har varit hos frisören. Den stora skillnaden är dock att man hos frisören vanligtvis får längd och fyllighet borttagen för att få friskare hår, medan man hos Avezu får friskare och mer välvårdat och glansigt hår utan att tappa vare sig längd eller fyllighet.

Det låter kanske för bra för att vara sant, men ta en titt på bilderna på den här sidan. På Avezu tvivlar vi inte på att ”en bild är värd 1000 ord”. Du hittar flera exempel på extensions i kort hår före och efter, där det funnits både en önskan att skapa längd och fyllighet. Omvänt hittar du även bilder på förlängningar i långt hår före och efter, där lusten främst har syftat på fylligare och starkare hår. Oavsett vad du önskar så har Avezu professionella frisörer och extensionister i hela Danmark, som är redo att förvandla ditt hår till en miljon.

Få ett bra erbjudande på högkvalitativa extensions med lång hållbarhet

Du är mer än välkommen att skriva ett mail till info@avezu.se för att höra mer om dina möjligheter. Vi sätter dig också gärna i kontakt med någon av våra duktiga extensionister i ditt område, så att du enkelt och effektivt kan få det hår du alltid har drömt om. Förutom att förverkliga hårdrömmar ger vi även råd till våra kunder om exakt hur de ska vårda deras hår och förlängningar med hjälp av våra vård- och stylingprodukter, så att de uppnår långvariga och vackra resultat.