Betala senare med Klarna. Läs mer

Häng med Dinair Airbrush Makeup och AVEZU på photoshoot

AVEZU är ett företag i ständig utveckling och vi försöker att förnya oss ,och särskilja oss från mängden. Hos AVEZU säljer vi efter undan för undan flera produkter inom beauty. Förutom våra hairextensions säljer vi tillbehör till förlängningar, men också stylare från ghd, AVEZU Macadamian Oil hårvårdsserie utan salt och sulfat, och mycket mera.  —

Som många vet, är AVEZU återförsäljare av Dinair Airbrush Makeup, och erbjuder numera även våra kunder snyggt make-up och inte bare läckra hår förlängningar. Dinair Airbrush Makeup, är en relativt ny typ av makeup till den allmänna konsumenten i Danmark/Sverige, men har använts i USA i mer än 30 år. Det är enkelt, det finns vackra färger, och du kan göra ALLT med en Airbrush kompressor.

Makeup vätska fylls i en liten tratt på sprutpistolen (Airbrush) och sprayar därefter färgerna på de områden som skall sminkas. Oavsett om du skal ha en snygg ögonskugga, en läcker foundation med rouge, eyeliner eller behöver du snygga och jämna bryn, kan du fixa allt detta med Dinair Airbrush Makeup.

Se hur snyggt och lätt det kan klaras med Dinair Airbrush makeup! 

För att göra det enklare för våra kunder att välja färger i vår Airbrush Makeup, valde vi att åka på photoshoot för att få några vackra foton, som visar färgerna från deras bästa sida. 
Det kommer snart bilder av alla färger till ögonskugga, bryn, läppar, eyeliner m.m. på webshoppen, så ni kan hitta dom helt rätta färgerna till er makeup

Tjuvtitta på några av dom snygga färgerna från Dinair.
Gläd er – det blir bra!

Om du inte kan vänta med att se dom snygga bilderna på webshoppen, klickar du bara HÄR och köper dom färgerna du önskar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar