Hår styling och elektronik

Hårstyling och värmeverktyg – söker du den helt riktiga hårstylningen?

Då har du hittat helt rätt. Hos Avezu erbjuder vi nämligen elektriska verktyg av alla sorter, och du kan vara säker på, att du får en produkt av toppkvalité, som gör din hårstylning ännu bättre och enklare. 

5 artiklar
Avezu presentkort - Löshår
SPAR77%
Avezu dressingborste - Stylingborste för toupering och styling
Specialpris 49,53 SEK
Ordinarie pris 214,63 SEK
SPAR6%
DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush - Glattebørste
Specialpris 1 776,73 SEK
Ordinarie pris 1 898,65 SEK
SPAR27%
Avezu Plattångsborste - Elektrisk Plattångsborste - Straightening brush
Specialpris 1 014,73 SEK
Ordinarie pris 1 395,73 SEK
SPAR70%
Avezu Macadamia Hydrating Conditioner - 1000 ML.
Specialpris 151,13 SEK
Ordinarie pris 501,65 SEK
5 artiklar

Stort urval av produkter inom värmeverktyg till håret

Hos Avezu har vi, utöver ett stort urval av hårextensions, också ett urval av olika produkter inom värmeverktyg till håret, så att du kan hitta just den plattång, locktång eller hårtork som passar till dina behov och önskar. Oavsett om du vill ha rakt eller lockigt hår, kan du hitta den helt riktiga produkten till hårstylning mellan våra noga utvalda produkter. 

I denna kategorin hittar du ett urval av elektriska verktyg till hårstyling, som ger dig alla möjligheter för den perfekta hårstylning. Utöver dom elektroniska verktygen erbjuder vi också ett stort urval av produkter till hårvård, så ditt hår kan uthärda att bli stylat, så att det alltid verkar som om du har spenderat flera timmar vid spegeln för att få den rätta looken. 

Har du frågor till hårstylingsverktygen eller önskar du vägledning till att välja den rätta produkten är du välkommen att kontakta oss på telefon +45 75 19 18 91, eller på email info@avezu.dk. Du är även välkommen att ställa frågor i chatten inne på internetbutiken.