Betala senare med Klarna. Läs mer

Jackie navarro med hårförlängning från Avezu

Jackie Navarro känd från TV med Avezus löshår

Jackie navarro med hårförlängning från Avezu. Realitystjärna, modell, kändis och pigg bloggare är bara några av de saker som den vackra Jackie Navarro kan skriva på sitt CV.
Jackie är ägare till Selected Bloggers och mamma till 3 trots att hon bara är 29 år gammal. Jackie har en stor passion för hälsa, välbefinnande och skönhet och följer alltid de senaste trenderna och trenderna.

Avezu har sponsrat Jackie med våra läckra gör-det-själv-clipp in. Med low self clip kan du bestämma länden på dina löshår clip tracks själv, du kan även lägga spåren två gånger om du vill, så valfriheten med low self clip är något större än med vanliga clip on löshår där längden av spåren bestäms i förväg.


Hitta din perfekta matchning för dina nya hårförlängningar

Jackies naturliga hårfärg har matchats perfekt med färgerna #8, Caramel mix #613/27 och vår Jeanette mix #8/60/22.
Vi har ett stort urval av färger i vårt tränshår som du använder till våra gör-det-själv-klipp i hår.
Om du inte vill göra dina egna clips utan föredrar våra Volumeclips har vi samma stora urval av färger i Avezu Volumen One Piece Clips On.

Med Avezus clip on löshår får du längd och fyllighet på nolltid, samtidigt som håret faller vackert in i ditt eget naturliga hår. Om du inte vill ha förlängningar permanent men ändå vill ha mycket fin volym och långt vackert hår – då är clip in löshår något för dig.


Kvalitetshårförlängning till bra priser

På Avezu säljer vi endast extensions av 100 % äkta remy människohårkvalitet. Håret vi producerar våra löshår av kommer från unga, friska kvinnor för att säkerställa hårets spänst, smidighet och mjukhet.
Vårt hår är av nepalesiskt ursprung och bearbetas i extremt skonsamma arbetsprocesser i kontrollerade miljöer.

På Avezu är vi noga med att håret behandlas med respekt både före, under och efter produktionen av våra löshår.
Vi är noga med att upprätthålla en god relation med våra leverantörer så att vi även på den fronten säkerställer ett gott samarbete kring våra löshår, just därför prioriterar vi också att själva resa ner och besöka fabrikerna och kolla upp på arbetsprocesserna, de kemiska processerna som håret går igenom och i allmänhet hanteringen av håret.

Du hittar våra Volume clips på hårförlängning här
Se vårt stora utbud av clip on löshår, priser från 479 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar