Betala senare med Klarna. Läs mer

Modell Linnea Dietrichson med hair extensions från AVEZU

Avezu löshår

Som ansedd modell och med många photoshoots och andra jobb, är håret en viktig detalj. Det ska kunna stylas på alla tänkbara sätt, oavsett om det ska touperas, lockas, sättas upp eller annat. Vi känner alla igen behovet av att vara så vacker som möjligt på foton, oavsett om det är familjefestfoton, passfoton eller i andra sammanhang . ”Varför tog jag inte på min eyeliner i dag?, Varför slätade jag inte ut håret? – Ofta irriteras vi oss kanske över att vi inte fixade till oss just den dagen.  Tänk dig då vilken betydning vackert hår har, för en professionell.

Vem är Linnea?
Linnea Dietrichson är en ung kvinna som är uppvuxen i Hellerup Danmark. Efter några år i London vände hon hem, och bor till vardags på Østerbro. 
Hun har jobbat som professionell dansare i London, dit hon flyttade till i en ung ålder, pga. Hennes stora kärlek till dansen. Hun har medverkat i bl.a. TV-shows och musikaler. 
Men passionen för att dansa var inte den enda passionen i hennes liv. Efter att Linnea hade provat livet som professionell dansare, blev hon heltidsmodell och har jobbat inom modellvärlden ända sen dess.
Linnea har bl.a. gjort photohoots for Nike, Diesel, G-Star, Benetton, Stylepit, Carlsberg och Hunkemøller
Linneas mamma är målarkonstnär och det har påverkat Linnea, som snart börjar studera konsthistoria, då även konsten är en av hennes stora passioner.

Varför hårförlängningar?      

Efter ett tag som heltids modell, som innebar daglig styling på photoshoots, uppgav Linneas annars nyttiga och tjocka hår. Linnea var tvingad att göra det många kvinnor fasar – att klippa det mesta av vårat älskade hår av.              


”Just där, kände jag verkligen hur mycket mitt hår betyder för mig!” – Linnea Dietrichson


Linnea har aldrig tidigare haft i hairextensions, och hon har inte heller övervägt det, men då en makeup artist på ett shoot för Triumph-Beauty by Denis, nämnde idén om hårförlängningar från AVEZU, ville Linnea inte avfärda den. 

Med hairextensions var Linneas hår plötsligt 20 cm längre, snyggare och inte minst fylligare.
Hos AVEZU hittade vi den rätta färgen till Linnea och inte minst en metod, som passar just henne. 
Hun använder tejp hår från www.AVEZU.se, som kan köpas här


”Kan verkligen rekommendera att prova dom, även om man redan har långt hår, för det blir helt enkelt så vackert och tjockt” – Linnea Dietrichson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar