Betala senare med Klarna. Läs mer

Ny förbättrad hårkvalitetskontroll hos Avezu

Lyxigt hårförlängning till bra priser hos Avezu


Kvalitetskontroll på högsta nivå hos Avezu – Lyxiga löshår till bra priser

Ny förbättrad hårkvalitetskontroll hos Avezu. På Avezu arbetar vi alltid för att förbättra. Våra förbättringar görs på alla punkter, inklusive kundservice, produktval, webbshopen, vår rådgivning och vår kvalitet.
Det sistnämnda är vi väldigt måna om att förbättra och hålla oss uppdaterade om, eftersom marknaden ständigt erbjuder nya kvaliteter.
På Avezu har vi redan ett stort antal olika kvalitetskontroller, men för att förbättra oss ytterligare börjar vi från slutet av augusti 2016 med ett antal helt nya åtgärder som gör att vår kvalitet blir ännu bättre.


Vad betyder detta för dig som kund?

Vårt nya initiativ gör att vi minimerar risken för eventuella fel i håret – även om vi redan har en låg felfrekvens minskar denna ytterligare, och vår möjlighet att sällsynta fel kan upptäckas redan på fabriken ökar avsevärt.
Priserna är förstås fortfarande desamma – som för övrigt just nu är sänkta fram till den 31 augusti.


Avezu är din garanti för att få hårförlängning av hög kvalitet!

Det finns många olika kvaliteter på marknaden. Det finns bland annat Rabattkvaliteter, håret i en rabattkvalitet är typiskt en blandning mellan indiskt och kinesiskt hår och är alltid i enkeldragen kvalitet.


100 % äkta remy hårförlängning

Även om det står 100% människohårförlängning så måste man vara försiktig, för när tillverkare skriver att deras hår är 100% äkta så måste faktiskt en viss mängd syntetiskt hår blandas i dessa hårförlängningar, även om de måste använda beteckningen 100 % äkta människohår.
Därför är det viktigt att hitta en leverantör som inte använder det billiga fillern som är syntetiskt hår i löshår.
Köper du löshår från Avezu är det din garanti att det inte finns blandat syntethår ​​eller fiberhår i dina löshår. Vi har ett väldigt nära samarbete med vår leverantör och vi kan därför lova att vi endast säljer 100% äkta människohårförlängning – utan tillsatt fiberhår.


Det kan vara svårt att förstå allt det där med olika kvalitetsbetyg + etc, för vad betyder det egentligen??

Vi har försökt göra en enkel förklaring till dig här:
Betyg betyder egentligen ”bara” ett helt system av grader av hårförlängningar.
Klass A är äkta hår medan grader betecknade B är en blandning av syntetiskt hår.

Förlängningshår som har beteckningen A till AAA täcker hår som är kemiskt behandlat remy hår. Håret i dessa kvaliteter blekas och färgas i standardfärger efteråt. Hårförlängningar av denna kvalitet rekommenderas inte att färgas, eftersom de redan har behandlats hårt med kemiska processer.

När löshår beskrivs som grad 4A och 5A är håret av hög kvalitet. Dessa hårförlängningar har gått igenom en mycket mildare färgningsprocess och färgning. Detta hår kan i princip enkelt färgas och tonas på grund av hårets höga kvalitet, men vi rekommenderar aldrig att färga eller tona håret som en generell regel då vi inte kan garantera hårets kvalitet, kunderna börjar färga det individuellt. Det kan vara stor skillnad på vilka produkter kunder väljer att färga eller tona löshår med och därför kan resultatet variera från kund till kund. Så, som utgångspunkt, välj alltid den hårfärg som matchar din nuvarande färg för bästa hårförlängningsresultat.

Kvaliteten 6A+ är extremt hög kvalitet, håret är mycket begränsat behandlat och finns därför endast i ett urval av naturliga färger och kombinationer, denna kvalitet finns inte i body wave eller galna färger, utan efter första tvätten, tack vare den höga kvalitet kommer håret att ha en fin naturlig nedgång.

En av de nya förbättringarna vi har gjort av våra hårförlängningar är att vi har fått mikrobindningar på vår heta fusion och vår kalla fusion. Vad betyder det för dig? det gör att du får samma goda starka kreatin och samma långa hållbarhet, men med betydligt färre fästpunkter än tidigare. Detta gör det enklare för dig att dölja dina fästpunkter, vilket också gör att micro bonds extensions är särskilt lämpliga för fint eller tunt hår.


Var försiktig när du köper hårförlängning!

Akta dig för att köpa löshår av kinesisk kvalitet! Detta hår är ofta väldigt grovt och tjockt i strukturen och kan inte på något sätt smälta in vackert med vårt fina skandinaviska naturliga hår. Kinesiskt hår genomgår därför en tuff process för att få håret att se tunnare ut. De yttre nagelbandsskikten slits av för att få tunnare hårstrån och sedan behandlas de öppna hårstråna utan nagelbandslager med en silikonbeläggning så att håret vid första anblicken ser och känns mjukt och läckert – men redan efter första tvätten skulle denna beläggning försvinner delvis och du står kvar med ett tråkigt och frissigt hår som trasslar till sig oavsett vilken vård du ger det – kinesiska hårförlängningar är ofta väldigt billiga och pris och kvalitet följs tyvärr när det kommer till hårförlängning.


På Avezu har vi en kvalitet som heter grad 5A+ och 6A+ 100% äkta mänskligt remy hår.

Beteckningen Remy hår täcker över att alla hårstrån har intakta nagelbandslager som är vända åt samma håll, därmed får du den bästa kvaliteten som inte filtrerar och håller sig mjuk. Ligger fjällen åt olika håll får man hår som snabbt trasslar till sig och blir matt och matt.


Grade 5A är vår enkeldragna kvalitet, ett läckert hår med normal fyllighet i spetsarna.

Vi säljer även AAAAAA+ kvalitet, som är mest känd som vår Double Drawn-kvalitet.
Double drawn är en exklusiv kvalitet som bara ett fåtal återförsäljare erbjuder. Med dubbeldragen kvalitet är 98% av hårstråna lika långa, därigenom uppnår du en mycket tjock och fyllig bas utan att behöva klippa av värdefulla centimeter av dina nyinköpta löshår.


Nepalesiska hårförlängningar från unga friska kvinnor

Alla våra hårförlängningar kommer från Nepal och behandlas varsamt och skonsamt i våra fabriker för att uppnå den höga kvaliteten. Håret färgas i önskade färger och går, som en del av tillverkningsprocessen, igenom en serie kvalitetskontroller för att undvika trasigt hår.

Vårt hår kommer från unga, friska kvinnor, så du kan vara säker på att håret har fått ordentlig näring och är sträckt, smidigt och glänsande. Om hår från äldre kvinnor används kan håret kännas torrt och kluvet och inte så glänsande. Om håret inte får den näring det behöver och vitaminerna som stärker håret så syns det direkt i de löshår vi producerar, som givetvis kasseras och inte ingår i den slutliga. Därför finns det strikta regler för vem som får donera sitt hår för att användas till våra löshår. Får man medicin eller liknande kan detta också direkt ses i håret, så det är också en faktor som måste undvikas hos kvinnor som donerar hår.

Tack vare vår extrema kvalitetskontroll på våra fabriker har vi en unik möjlighet att följa vår kvalitet och löften till våra kunder dörr till dörr och se till att håret lever upp till de standarder vi har satt för Avezu.
Hitta vårt urval av hårförlängningar här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar