Avezu Plattångsborste - Elektrisk Plattångsborste - Straightening brush

Specialpris 799,00 SEK
Ordinarie pris 1 599,00 SEK

I lager

  • Fri standardfrakt vid köp över 1000 kr
  • Standartfrakt 1-3 vardagar

Avezu Räta borste - Räta borste - Släta hår mer försiktigt

Det finns många uträtningsborstar på marknaden, så se till att du väljer en av god kvalitet så att ditt eget hår inte skadas och du får alla goda fördelar med en elektrisk plattång.

Ny förbättrad kvalitet - Utjämning av järnborste finns i en läcker Avezu-låda

LED-temperaturreglering - Kan justeras i värmen från 180 - 230 grader


Kan hårborsten jämna mitt tjocka och lockiga hår?

Ja, Avezu-uträtningsborsten kan jämna ut både tjockt och lockigt hår.
Den ursprungliga uträtningsborsten som med några strök jämnar ut håret medan du behåller mycket volym och hårets fullhet.
En plattång ger dig de bästa funktionerna i båda världar av plattång och hårborste. Nu kan du lika lätt borsta håret, jämna det snabbt och försiktigt. Eftersom borsten inte drar eller klämmer runt håret som en vanlig plattång gör, är borsten mycket skonsammare mot både hår och hårbotten.


Räta håret enkelt och snabbt med den populära uträtningsborsten

Uträtningsborsten har en keramisk beläggning som garanterar optimal värmefördelning så att du uppnår perfekta jämna resultat varje gång, och de keramiska plattorna hjälper också till att skydda håret, vilket gör det mer glansigt.
Där vanliga hårrättrare kan lämna håret platt och livlöst, borstar plattången in och ger ditt hår mycket trevligt fullhet, precis som när du borstar håret med hårborsten.
Borsten är utrustad med silikonbultar som skyddar din hårbotten mot värme och säkerställer att endast håret berör de keramiska ytorna. Förutom att skydda din hårbotten från värmen från den släta borsten, går de mjuka dopparna också in och masserar hårbotten, vilket ökar blodcirkulationen, vilket bidrar till en underbar och mer glansig känsla.


Känner du till den elektriska utjämningsborsten?

Den elektriska jämna borsten är en av de senaste uppfinningarna i skönhetsindustrin. Som namnet antyder är plattången en blandning mellan en hårborste och en plattång. Det är utformat för att räta ut håret snabbt och effektivt samtidigt som du lägger till mycket fyllighet och glans till dina lockar. Det är extremt lätt att använda och kan användas för alla hårtyper - så oavsett om du har lockigt, vågigt, tjockt, tunt hår eller förlängningar, kan du vara säker på att den här elektriska utjämningsborsten kan ge en fin, rakt hår.
Ända sedan den elektriska utjämningsborsten dök upp på marknaden har den fått stor popularitet bland våra kvinnliga konsumenter. Och det är verkligen inte utan anledning. Aldrig tidigare har det varit lättare att utforma håret och skapa en fin, ren look. Om du också vill slå två flugor med ett slag och därmed spara mycket onödig tid, har du kommit till rätt ställe. På denna sida hittar du ett spännande urval av elektriska utjämningsborstar - inklusive testkännande utjämningsborste från det berömda DAFNI-märket. Alla våra elektriska utjämningsborstar finns till riktigt överkomliga priser, så nu behöver det inte vara dyrt att skämma bort dig med ny skönhetsutrustning.


Snabbt och effektivt

Smooth Brush är perfekt för dig som är upptagen på morgonen och vill påskynda din morgonrutin. Genom att borsta och rensa håret på samma gång sparar du mycket onödig tid på att styla håret - tid som du kan spendera på att ligga under täcken istället.
Från det ögonblick du sätter på utjämningsborsten tar det mindre än 1 minut innan den är klar att användas. Det värmer snabbt upp till 230 grader, så att du kan rensa och utforma håret enkelt och effektivt. Till skillnad från många vanliga uträtare är den elektriska plattången lätt och praktisk, vilket gör det lättare att komma igenom hela håret.


Mjuk utjämning med en jämn borste

Uträtningsborsten är utrustad med en keramisk beläggning som syftar till att jämna håret på ett skonsamt och effektivt sätt. Detta, i kombination med borstens kontroll av värme, gör den elektriska utjämningsborsten till ett mer skonsamt alternativ till den vanliga plattången. Så om du vill ha ett friskt och välvårdat hår kan du göra dig själv och ditt hår för att byta ut den vanliga plattången med den elektriska uträtningsborsten.
Den släta borsten består av ett stort borsthuvud, som är packat med små mjuka dopp. Dessa dummies har tre olika syften - först och främst ser de till att du inte bränner dig själv längs vägen. Därefter skämmer de bort din hårbotten med en bekväm massage. Sist men inte minst ökar de blodcirkulationen i hårbotten, vilket är viktigt för att hålla håret friskt.


Hur använder jag utjämningsborsten?

Den elektriska uträtningsborsten gör det snabbt och enkelt att få fint, glänsande, slätt hår. Om du vill veta mer om utjämningsborsten och bli tydligare om hur du använder den kan du läsa med oss här där du får våra bästa tips om hur du ska få det bästa resultatet med utjämningsborsten.

Spraya värmeskyddande i håret så att håret skyddas mot värme.
Använd endast uträtningsborsten i torrt hår eftersom det ger bästa resultat och säkerställer att ditt hår varken är skadat eller torkat.
Slå på den släta borsten och vänta medan borsten värms upp - det tar mindre än 1 minut.
Borsta håret försiktigt och se till att borsten tränger så långt in i håret som möjligt.
Om ditt hår är väldigt tjockt kan det vara en bra idé att dela upp håret för att göra jobbet enklare.

Uträtningsborsten ska endast användas i torrt hår!
Borsten värms upp från 180 - 230 på bara några sekunder.
Användarmanual ingår


Utjämningsborsten är lämplig för alla hårtyper på grund av den svaga värmen.

Den elektriska utjämningsborsten är naturligtvis CE-märkt, med EU-kontakt och naturligtvis med 24 månaders garanti.

Brand: Avezu
Varenummer: GB-0001

* Kundservice och rådgivning på (+46) 7519 1891

* Snabb leverans: 1-4 arbetsdagar

* Pålitlig frakt med PostNord & GLS

* Fri frakt på inköp ovan 989, 25 SEK, annars 49 sek

* Din returförfrågan måste ske inom 21 dagar från mottagandet av din beställning

* Äkta hårförlängning av hög kvalitet från Avezu.se