Betala senare med Klarna. Läs mer

Skadar löshår mitt eget hår?

Hårförlängningar – Skadar extensions mitt eget hår?

Vi får ofta höra frågan i samband med att man låter göra hårförlängningar ”skadar det mitt eget hår?”
Nej, Hairextensions skadar inte ditt eget hår, MEN, det finns olika fästsystem som är fördelaktiga beroende på hårtyp och önskan. Många får förlängningar gjorda för att få fylligare eller längre hår, men det är såklart väldigt viktigt när man får hårförlängningar applicerade, oavsett om det är flätmetoden, stickhair, nail hair eller den lätta inslagsmetoden, att det viktigaste är att det görs av en professionell applikator eller extensionist som är utbildad i löshår, så du är säker på att det görs rätt, så att det inte skadar ditt eget hår. Men du förväntar dig lite håravfall när förlängningshåret ska ut igen. Främst för att det finns mycket löshår bland ens egna, vilket är en helt naturlig del av håravfallsprocessen, som faller av på en gång.

Boka en tid för Hairextensions applikation och få ett nytt utseende

Hårförlängningar finns i många längder, färger och former. Dessutom kan du välja mellan äkta och falskt hår, och de två hårtyperna måste ibland behandlas olika. Vi har duktiga installatörer i större delen av Danmark vi refererar till. Du kan läsa här. På Avezu säljer vi 100% hårförlängning remy hår i bästa kvalitet.

Kan jag använda plattång i mina hårförlängningar?

Plattjärn, locktång och fön har gradvis hittat sin plats i varje kvinnas kollektion av stylingverktyg. Och som tur är behöver de inte gå i gömmen bara för att du skaffar hårförlängning – åtminstone inte om håret är äkta. Du måste dock vara försiktig vid korsningarna, det vill säga där dina extensions fästs i ditt eget hår. Vi avråder dock från att använda värmeverktyg över 185 grader, varken på ditt eget hår eller på löshår. Eftersom det torkar ut både ditt eget hår eller hårförlängningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *