Betala senare med Klarna. Läs mer

Ta bort hårförlängningar – Läs hur på bloggen

Hur tar jag bort mina hårförlängningar?

Är det snart dags för dina hårförlängningar att komma ur ditt hår igen?
Det är viktigt att dina förlängningar tas ut varsamt och korrekt då det är att de sätts på rätt. Du kan skada ditt eget hår om du inte är försiktig när du tar bort dina extensions. Se våra experters råd om hur du tar bort dina förlängningar mest skonsamt. Vi rekommenderar att du får någon som hjälper dig med borttagningen, gärna en patienthjälpare.

Det är helt normalt att du kan känna att du tappar bort dina extensions, men oroa dig inte, det är helt normalt. Alla människor tappar i snitt mellan 50-100 hårstrån om dagen, och medan du har haft extensions i, har de hårstrån du naturligt skulle ha fällt inte kunnat lossna eftersom dina extensions satt fast. Det kan därför verka lite våldsamt på en gång när alla de där hårstråna lossnar tillsammans med dina extensions vid borttagning.

Borttagning av dina microrings extensions

Använd en förlängningstång för att öppna mikroringarna när du tar bort dina kalla fusionsförlängningar.

Guide för att ta bort microrings extensions.
– Börja från toppen av huvudet och arbeta dig ner, och använd ett hårspänne för att hålla löst hår ur vägen.
– Ta din plattång och tryck försiktigt över ändarna på de platta mikroringarna för att öppna mikroringen igen.
– Ta tag i förlängningstoffen och dra försiktigt ut spetsen ur mikroringen. Om tofsen inte följer lätt med har mikroringen inte öppnat sig tillräckligt, så ge den gärna en extra kläm med tången. Fortsätt sedan på samma sätt med resten av håret.

Borttagning och applicering av hårförlängningar

Återvinn dina stickhair enkelt.
Du behöver bara nya mikroringar och förlängningsögla för fästet. Vi rekommenderar att du använder Avezus specialutvecklade hårvårdsserie för extensions, så att du får ut det bästa av dina löshår, både mjukhet och hållbarhet.

Borttagning av dina nail hair extensions

Spraya väl med Avezu remover borttagningsvätska och låt det stå en kort stund, krossa dem sedan med en förlängningstång. Nailhair kan vara lite svårt och ta tid att ta av. De brukar säga att det tar nästan samma tid att ta av hot fusion som det tar att sätta på dem, så snälla låt det ta gott om tid. Du måste använda en förlängningstång och Avezu keratinborttagare, annars är det omöjligt att försiktigt ta bort keratinet från håret.

Guide för att ta bort micro ring extensions:

Börja från toppen av huvudet och arbeta nedåt. Använd gärna hårspännen för att hålla löshåret borta.
Spraya väl med Avezus remover på keratinbindningstosen, låt den sitta i ca 5-10 sekunder och kläm sedan med plattången på varje förlängningstoss.
Nu har Avezu keratinborttagare trängt in i keratinet och du kan försiktigt pilla tofsen från håret. Om tofsen är svår att lossa, vänligen tillsätt mer removervätska och krama ihop tofsen igen. Fortsätt sedan med samma procedur för resten av håret

Nail hair kan enkelt återanvändas om de tas bort försiktigt. Lägg till nytt keratin för att lyfta dina förlängningstossar och applicera den nya keratinpåfyllningsspiken med en koppling.

Ta bort dina tejpförlängningar

Använd Avezus remover-vätska för att lösa upp tejpen och en frisörkam.

Guide för att ta bort tejpförlängningar:

Börja från toppen av huvudet och arbeta dig ner och använd eventuellt en hårspänne för att hålla koll på resten av håret
Ta en remsa tejp, lägg försiktigt ner spetsen på den spetsiga kammen mellan tejpremsan och applicera lite removervätska mellan de två remsorna så att vätskan kan tränga ner till tejpen.
Gnid tejpremsorna mot varandra i några sekunder så att vätskan bättre kan fördela och lösa upp tejpen.
Dra försiktigt bort tejpremsorna från varandra. Spraya gärna mer tejpborttagningsvätska på så att de lätt kan tas isär.
Fortsätt på samma sätt med resten av tejphåret.
Avsluta med att tvätta håret noggrant med schampo efter borttagning, så att du får ut de sista resterna av hår ur håret. Vi rekommenderar att du applicerar en hårkur över hela håret, och kammar igenom håret väl med behandlingen i, så att du får ut de små filter som kan finnas där, och hårkuren hjälper till att lösa upp de sista resterna av hår förlust.
Återanvänd enkelt dina tejpförlängningar genom att sätta ny tejp på de rengjorda bandspåren. Vår tejprulle för förlängningar finns i 2,7 meter och 11 meter. Få 2 månaders garanti på dina extensions genom att använda Avezu hårvårdsserie för extensions.

Borttagning av flätmetoden.

Använd en liten sax och en spetsig kam när du tar bort förlängningar som fästs med flätningsmetoden.

Guide för att ta bort plattång som fästs med flätmetoden:

Börja från toppen av huvudet och arbeta dig ner, eventuellt med en hårspänne så att resten av håret inte kommer i vägen.
Klipp av sytråden som håller tränsen mot flätan så att tränsbanan kan tas bort. Var noga med att inte klippa håret.
Använd även spetsen på spetskammen som hjälp med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar